Sverige-Ungern: I kväll gäller det!

3 september, 2010

I kväll är det alltså dags för vårt svenska landslag att inleda EM-kvalet. Ungern står för motståndet; ett lag som Sverige traditionellt sett har lyckats bra mot i kvalsituationer. Zlatan har två gånger avgjort på övertid mot just Ungern och båda målen kan du se här.

Sverige är klara oddsmässiga favoriter – det är samtliga spelbolag överens om. Ettan betalar omkring 1,45 medan tvåan ger dig hela 8,65 gånger insatsen tillbaka vid ungersk seger. Vi har ju tidigare gått igenom oddsen på matchens specialspel. Bland annat kan du spela en rad Zlatan-spel; gör han mål? Hur många i så fall? Eller blir han varnad?

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

I VM- och EM-kval är det extremt viktigt att vinna sina hemmamatcher. Det är i princip en förutsättning om man vill ta sig vidare och kvalificera sig för mästerskapen. Vi tror att Sverige har en god chans att inleda kvalet med en seger, men även vid vinst lär vi knappast leda gruppen. Huvudkonkurrenten om gruppsegern, Holland, möter nämligen gruppens förmodade slagpåse San Marino – och allt talar för en storseger.

SVERIGE-UNGERN
Bäst odds just nu
1: 1,45 hos Unibet
X: 4,20 hos Unibet
2: 8,65 hos Nordicbet

Matchen börjar kl. 20.00 och visas på kanalen TV6, samt livestreamas gratis på Unibet-TV.

Vårt speltips: Sverige bör absolut vinna det här. Zlatan är i bra form och gjorde mål i flera av Barcelonas försäsongsmatcher. Dessutom imponerade han i träningsmatchen mot Skottland. Ola Toivonen är i grym målform och Sveriges nya unga landslag känns riktigt på gång.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.