Odds på kvalseriedramatiken!

23 mars, 2011

Kvalserien har bara spelat tre omgångar men redan utkristalliserar sig ett klart mönster. Det ser ut som om detta kommer att bli en uppgörelse mellan tre lag; de forna elitserielagen Södertälje och Modo gör tillsammans med Hockeyallsvenskans seriesegrare Växjö upp om de två biljetterna till svensk hockeys finrum.

Kvällens matcher är Modo-Växjö, Örebro-Södertälje och Rögle-Mora.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Örebro-Södertälje

Bäst odds just nu
1: 4,25 hos Bet365
x: 4,90 hos Betfair
2: 1,70 hos Betfair

Örebro har ett poäng efter tre omgångar och det håller naturligtvis inte om man vill kriga om en plats i elitserien. Laget har dessutom släppt in hela 17 mål, vilket så klart är anledningen till att poängskörden har blivit så pass dålig. Örebro är borta från racet och får nu spela för äran de sista sju matcherna – för att plocka in sju poäng på Södertälje som just nu har den sista elitserieplatsen är inte det minsta realistiskt.

Södertälje däremot är med i racet i allra högsta grad. Den inledande sudden-segern mot Modo har gett SSK ett perfekt slagläge och eftersom Växjö och Modo möts i kväll så finns alla förutsättningar för att ytterligare förbättra den positionen i afton. Vi tror att Södertälje kommer att spela elitseriehockey nästa säsong!

Vilken kanal sänder Örebro-Södertälje?

Matchen ser du direkt i din dator på Viaplay.se, från kl. 19.00.

Rögle-Mora

Bäst odds just nu
1: 1,86 hos Betfair
x: 4,70 hos Unibet
2: 3,60 hos Betsson

Om Rögle vinner under ordinarie matchtid ikväll, så finns det en liten, liten chans för skåningarna att haka på Kvalseriens topptrio. Sannolikheten för att de ska nå ända fram är dock som vi bedömer det ganska liten. De måste i princip vinna allt som är kvar.

Mora fick kvala för att ta sig till Kvalserien och väl där har det inte gått speciellt bra för laget som för bara några säsonger sedan spelade i Elitserien. Inga poäng så här långt och målskillnaden 2-14 innebär som ni förstår att Mora kan betrakta den återstående delen av Kvalserien som träningsmatcher. Tåget har gått för länge sedan.

Vilken kanal sänder Rögle-Mora?

Du kan följa matchen via livestreaming hos Viaplay.se med start kl. 19.00.

Modo-Växjö

Se separat artikel om Modo-Växjö.

Tabell, Kvalserien

1 Växjö    3 3 0 0 0 11-4   9
2 Södertälje  3 2 0 1 0 15-5   8
---------------------------------------
3 Modo    3 2 0 0 1 11-6   7
4 Rögle    3 0 2 1 0 10-14  2
5 Örebro   3 0 2 0 1 11-17  1
6 Mora    3 0 3 0 0  2-14  0
Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.