Odds på kvällens hockeykvartar

16 mars, 2011

AIK blev i går kväll som första lag klart för semifinal – vem hade trott det för bara ett par veckor sedan? Givetvis är detta en stor besvikelse för favoriterna och regerande svenska mästarna HV71, men vi ska också komma ihåg att AIK, med målvakten Victor Fasth i spetsen svarat för en fantastisk insats.

Idag är det dags för nya kvartsfinaler och redan i kväll kan vi få ytterligare lag klara för semifinal.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

FÄRJESTAD-BRYNÄS

Bäst odds  just nu
1: 1,45 hos Unibet
x: 5,18 hos Betfair
2: 6,50 hos Expekt

Färjestad leder med 3-1 i matcher och gör alltså vid seger i kväll AIK sällskap i semifinalen. Bortsett från det första mötet som FBK vann klart så har samtliga matcher i kvartsfinalserien varit väldigt jämna – två har till och med gått till övertid. Färjestad lirar hemma i kväll och vi tror nog att värmlänningarna fixar detta. De är också storfavoriter hos spelbolagen – tvåan står i skrivande stund i en bra bit över sex gånger insatsen.

Vilken kanal sänder Färjestad-Brynäs?

Matchen visas på Canal+ Hockey med start kl. 19.00. Du kan också se den via livestreaming hos Csports.se.

LULEÅ-DJURGÅRDEN

Bäst odds just nu
1: 2,20 hos Expekt
x: 4,05 hos Bet24
2: 3,15 hos Betsson

Luleå ledde matchserien med 3-0 i matcher, men DIF lyckades i hemmamatchen senast att hålla drömmen om semifinal vid liv. Även här har matcherna varit jämna och ingen match har slutat med mer än två måls marginal för något av lagen. Kvällens  match ser vi som en öppen historia, men lite fördel Luleå på grund av hemmaplan. Luleå är vid seger klara för semifinal.

Vilken kanal sänder Luleå-Djurgården?

Matchen visas på TV4 Sport och via livestreaming på Csports.se. Matchen börjar kl. 19.00.

SKELLEFTEÅ-LINKÖPING

Bäst odds just nu
1: 2,20 hos Expekt
x: 4,10 hos Expekt
2: 2,80 hos Bet365 (1000 i insättningsbonus för nya kunder)

Detta var på förhand den mest ovissa av kvartsfinalerna. Det har också visat sig att lagen är otroligt jämna och två av fyra matcher så här långt har gått till övertid.  Senast vann Skellefteå en målsnål historia med 1-0 och kvitterade till 2-2 i matcher. Så hur det än går i kväll så kommer den här kvartsfinalserien att fortsätta.

Vilken kanal sänder Skellefteå-Linköping?

Matchen visas på Canal+ Sport 1 med nedsläpp kl. 19.00. Du kan också se den direkt i din dator på Csports.se.

Kvällens huvudattraktion är väl annars Champions League-fotbollen. Läs mer om kvällens matcher, Real Madrid-Lyon och Chelsea-FC Köpenhamn här på spelkanalen!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.