Färjestad-Skellefteå: Odds på tredje SM-finalen

9 april, 2011

Färjestad och Skellefteå drabbar idag samman i den tredje SM-finalen. Ställningen är 1-1 i matcher vilket naturligtvis gör dagens match väldigt viktig. Färjestad har fördel av hemmaplan och är också klara favoriter hos spelbolagen.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Skellefteå tog en otroligt viktig seger hemma i Skellefteå Kraft arena i torsdags. 0-2-underläge i matchserien hade inneburit en stor (troligen allt för stor) uppförsbacke. Nu lever hoppet i allra högsta grad för SAIK.

Färjestad åkte på sin blott andra förlust i årets SM-slutspel i och med sudden-förlusten senast. I Karlstad är det dock inget lag som lyckats rubba FBK som har sex raka slutspelsvinster hemma i Löfbergs Lila Arena.

Färjestad och Skellefteå har mötts sju gånger den här säsongen och FBK har vunnit fyra av dessa och SAIK således tre. Fyra matcher har slutat med hemmaseger och vid tre tillfällen har bortalaget dragit det längsta strået. Två av sju matcher har gått till förlängning och målsnittet har varit 6,6 mål per match.

Färjestad är klara oddsmässiga favoriter och ettan ger just nu strax under två gånger pengarna. Tvåan ger ca 4 gånger insatsen, vilket innebär att spelbolagen tror att sannolikheten för skellefteåseger under ordinarie matchtid är ca 25 procent.

FÄRJESTAD-SKELLEFTEÅ

Bäst odds just nu
1: 1,90 hos Expekt
x: 4,30 hos Bet24
2: 4,00 hos Bet365

Vilken kanal sänder Färjestad-Skellefteå?

Matchen visas på TV4 och startar kl. 15.00.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.