Liverpool-Manchester City

11 april, 2011

Då Premier League-helgen saknade de där riktiga toppmatcherna så känns det bra att måndagen erbjuder oss mötet mellan Liverpool och Manchester City. Båda lagen är på jakt efter viktiga poäng i toppstriden. Med sju omgångar kvar att spela så slåss Manchester City om en plats i Champions League, medan Liverpool just nu krigar med Everton om den sista europaplatsen, som innebär spel i Europa League nästa säsong.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Manchester City svarade för en riktig urladdning senast då de besegrade Sunderland med hela 5-0. City har fem segrar på sina 15 bortamatcher den här säsongen och snittar ca 1,5 mål framåt på bortaplan.

Liverpool tar mer än dubbelt så mycket poäng hemma på Anfield Road än vad de gör på bortaplan. Hemma har det tagit en rad fina skalper. Liverpool ligger sexa i tabellen om man bara räknar hemmamatcher, medan de i bortatabellen är så dåligt placerade som elva.

Om man utgår från oddsen så kommer det här att bli en jämn match. Hemmalaget Liverpool är knappa favoriter hos de flesta spelbolagen och ettan står för närvarande i som bäst 2,60 gånger insatsen.

LIVERPOOL-MANCHESTER CITY

Bäst odds just nu
1: 2,60 hos Bet365
x: 3,25 hos Unibet
2: 2,80 hos Bet365

Vilken kanal sänder Liverpool-Manchester City?

Matchen startar kl. 21.00 och visas på Visasat fotboll.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.