Lördagens spelschema i Premier League

28 oktober, 2011

Vi har i vanlig ordning ett helt gäng Premier League-matcher att beta av och till omgångens höjdpunkt korar vi Chelsea-Arsenal som avgörs på Stamford Bridge kl. 13.40. Chelsea krigar i toppen och skulle behöva tre poäng för att att inte avståndet till ledande Manchester City ska växa allt för mycket.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Arsenal har repat sig något efter katastrofinledningen och har nu klättrat upp till en inte fullt så förnedrande sjundeplats i tabellen. Poängbehovet är dock fortfarande skriande, men dagens motstånd är tufft. Kan Wenger mobilisera sina styrkor och på allvar hota Chelsea? Vad tror du?

Kl. 12.55
Everton-Manchester United, kanal: Viasat Sport

Kl. 13.40
Chelsea-Arsenal, kanal: Viasat Fotboll och HD

Kl. 15.55
Manchester City-Wolverhampton, kanal: OBS! TV3
Sunderland-Aston Villa, kanal: Viasat Fotboll
Swansea-Bolton, kanal: Viasat Fotboll HD
Norwich-Blackburn, kanal: Viasat Sport
Wigan-Fulham, kanal: Viasat Xtra

Kl. 18.25
West Bromwich-Liverpool, kanal: Viasat Fotboll/HD

Spelschemat för hela Premier League-säsongen…

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →