Sverige-Argentina: Odds på kvällens landskamp

6 februari, 2013

I kväll är det dags för en riktig höjdare på Friends Arena. Argentina kommer på besök, vilket innebär att vi kommer att få se världens bäste fotbollsspelare de senaste åren på svensk mark. Vi pratar så klart om Leo Messi, en av huvudanledningarna till att det utsålt ikväll. Argentina är oddsmässiga favoriter hos spelbolagen – men hur lirar du?

Argentina är rankade som världens tredje bästa landslag, efter Spanien och Tyskland. Sverige i dagsläget rankad som nummer 19. Även om FIFA-rankingen är ett väldigt trubbigt mätinstrument så säger det ändå en hel del om skillnaden på lagen i kvällens match. Argentina är en världsnation – det är inte Sverige; hur gärna vi än vill tro det.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Matchen är viktig för Sverige på så sätt att det är det sista genrepet inför VM-kvalmatchen mot Irland som spelas i mars. I rapporterna från träningarna har vi hört att det svenska laget bland annat har specialtränat fasta situationer, vilket kan tyckas vara klokt med tanke på det dåliga facitet på dessa i bland annat EM-slutspelet.

Sverige kommer att ställa upp med följande startelva:

Isaksson
Lustig, Granqvist, J. Olsson, M. Olsson
Svensson, Källström
Sebastian Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Alexander Kacaniklic
Tobias Hysén.

Förhandsbeskeden pekar på att matchens båda huvudprofiler, Leo Messi och Zlatan Ibrahimovic kommer att spela en halvlek.

Ett varningens finger…

Glöm aldrig bort att det här är en träningsmatch. Andra halvlek kommer med stor sannolikhet bli ganska söndertrasad av byten och båda lagen lär lufta spelare som är en bit i från den ordinarie startelvan. Detta sätter i viss mån kvalitetsskillnaden mellan lagen ur spel. Det kommer alltid att finnas unga hungriga spelare som vill visa vad de går för, medan mer rutinerade spelare som känner sig säkra på sin landslagsplats, ibland kan ha något svårare att hitta den där rätta motivationen.

SVERIGE-ARGENTINA

Bäst odds just nu
1: 3,80 hos Bet365
x: 3,50 hos Bet365
2: 2,10 hos Bet365 och Ladbrokes

Vilken kanal sänder Sverige-Argentina?

Matchen startar kl. 20.30 på Friends Arena och sänds på TV4.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.