Tid för analys och eftertanke

22 oktober, 2008

Nu är halva hundringen borta och det börjar bli dags att sätta sig och fundera över en strategi för det fortsatta spelandet. Kanske är melodin singelspel till låga odds. Att vinna lite och ofta kanske är bättre än att chansa på ”storvinster”. Storlagen, typ Chelsea, kan ju faktiskt ge upp till 1,8 gånger insatsen på bortaplan.

För något år sedan testade jag ett upplägg med att spela på vinst för Celtic i alla hemmamatcher hela säsongen. De förlorade max 2-3 matcher på ett helt år. Problemet är att utdelningen är ganska låg och det kan behövas fem vinster för att kompensera en enda förlust.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Kanske ska man inte stirra sig blind på fotboll och hockey utan försöka hitta nya marknader. Jag har ju testat en del på tennis och det känns hyfsat lättippat (även om jag inte vunnit varje gång).

En annan väg är att testa andra spelformer. Det finns ju olika typer av handikappspel eller över/under-spel som kan vara intressanta.

Vi får se; jag ska fundera ett tag, sen återkommer jag med nya spel under veckan.

Tjäna pengar på din blogg. Registrera dig på tradedoubler!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →