En sannolik rövare (?)

10 november, 2008

Här kommer ett riktigt rövarspel på kvällens allsvenska hockeyomgång. Forna storlaget Leksand åker till Ljungby för match mot Troja och ger vid vinst 1,45 gånger pengarna. Leksand borde vara rejält taggade efter 0-3 förlusten på hemmaplan mot Malmö senast. Troligen kommer Leksand att vinna så själva tipset är ju ingen rövare – däremot insatsen. Jag slänger in hela 50 kr, d.v.s. över halva potten på denna match. Jag testar en ny strategi som går ut på att istället för att leta höga odds så spelar jag högre insatser på “säkra” spel. Vi får ser hur det går, men stärkt av mina goda resultat den senaste tiden så har jag gott hopp inför kvällen.

Micke Renberg är inne på att Leksand är ett säkert spel i dagens Sportbladet. Han föreslår däremot en dubbel med spel även på MIF Redhawks. Jag väljer dock att hålla mig till Leksand…

På onsdag blir det för övrigt en mycket intressant match i hockeyallsvenskan. Då invigs Malmö arena när Redhawks tar mot Leksand. Biljetter för tre miljoner kronor sålde slut på en kvart…

Alltså:
Troja Ljungby – Leksand, 2, odds: 1,45, insats: 50 kr.

Hyr film på nätet – första gratis!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.