Italienskt cupspel

Jag slänger in ett sent spel på den italienska cupen. Napoli och Sampdoria har hemmamatcher och jag tycker det kan vara värt ett spel till dubbeloddset 2,23. Cupmatcher är visserligen alltid chansningar eftersom storlagen ofta mönstrar rena B-uppstälningar och inte sällan lyckas lag från andra och tredjeligan knipa poäng. Trots allt är det klasskillnad mellan lagen och jag sätter tjugo kronor på detta spel.

HV leder mot Bern med 3-1 efter första perioden. Härligt.

Edit: Bern har kvitterat. Sex minuter in i andra perioden står det nu 3-3. Jag trodde ett tag att HV skulle gå ifrån till en enkel seger, men det var väl för bra för att vara sant. Däremot ser jag att Sampdoria leder 2-0, vilket bådar gott. Den italienska dubbeln kommer alltså förmodligen att leva när Napolimatchen börjar kl. 21.00.

Edit 2: Nu leder Bern med 4-3 och HV ser inte bra ut. Jag får nog sätta mtt hopp till den italienska fotbollen istället…

Alltså:
Sampdoria-Empoli, 1
Napoli-Salernitana, 1
odds: 2,23, insats: 20 kr

Hyr film på nätet – första gratis!