Jag litar på Juventus och hoppas på Rögle

13 november, 2008

Juventus formkurva pekar spikrakt uppåt och jag tror att de kommer fortsätta att vinna. I kvällens möte med Genoa spelar jag därför en etta till oddset 1,55. Båda lagen tog klara segrar mot bottenlag, Reggina respektive Chievo, i förra omgången. Genoa är ett bra lag och jag tycker egentligen att ettan kunde värderas något högre oddsmässigt, men storlagen på hemmaplan ger ju sällan mer än så här. Jag spelar Juventus på grund av hög form – och Alessandro Del Piero.

Jag vet dock några som hoppas på kryss i den här matchen…

Nästa spel blir en liten chansning som jag definitivt tycker kan vara värt en tia. Som jag var inne på i mitt tidigare inlägg så ser Skellefteå intressanta ut, och ger dessutom ganska bra betalt vid en vinst så ni som är chansvilliga kan gott testa ett spel. Själv har jag beslutat mig för att dagens chansning från min sida blir att sätta en tia på Rögle som möter SSK på bortaplan.

Jag var även inne på att spela på kvällens allsvenska kval. De flesta verkar tro på BP som är i fin form, men även om Ljungskile gått tungt på slutet så ska vi inte glömma att de kommer från allsvenskt tempo. Om jag skulle spela på denna match så hade jag nog satt en liten slant på Ljungskile.

Alltså:
Juventus-Genoa, 1, odds: 1,55, insats: 20 kr.
Södertälje-Rögle, 2, odds: 2,80, insats: 10 kr.

Hur vinner man på sportspel? Köp boken här!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.