Jag litar på Juventus och hoppas på Rögle

Juventus formkurva pekar spikrakt uppåt och jag tror att de kommer fortsätta att vinna. I kvällens möte med Genoa spelar jag därför en etta till oddset 1,55. Båda lagen tog klara segrar mot bottenlag, Reggina respektive Chievo, i förra omgången. Genoa är ett bra lag och jag tycker egentligen att ettan kunde värderas något högre oddsmässigt, men storlagen på hemmaplan ger ju sällan mer än så här. Jag spelar Juventus på grund av hög form – och Alessandro Del Piero.

Jag vet dock några som hoppas på kryss i den här matchen…

Nästa spel blir en liten chansning som jag definitivt tycker kan vara värt en tia. Som jag var inne på i mitt tidigare inlägg så ser Skellefteå intressanta ut, och ger dessutom ganska bra betalt vid en vinst så ni som är chansvilliga kan gott testa ett spel. Själv har jag beslutat mig för att dagens chansning från min sida blir att sätta en tia på Rögle som möter SSK på bortaplan.

Jag var även inne på att spela på kvällens allsvenska kval. De flesta verkar tro på BP som är i fin form, men även om Ljungskile gått tungt på slutet så ska vi inte glömma att de kommer från allsvenskt tempo. Om jag skulle spela på denna match så hade jag nog satt en liten slant på Ljungskile.

Alltså:
Juventus-Genoa, 1, odds: 1,55, insats: 20 kr.
Södertälje-Rögle, 2, odds: 2,80, insats: 10 kr.

Hur vinner man på sportspel? Köp boken här!