Jag tackar Messi, Zlatan och Voutilainen för en trevlig helg

En fantastisk spelhelg är till ända och jag kan bara tacka Leo Messi för en fantastisk avslutning. Jag vill hävda att det var först och främst hans förtjänst att Barcelona kunde vinna matchen med precis den marginal som jag behövde. Frisparksmålet är riktigt vackert; en spegelvänd kopia av Brolins mål mot Rumänien från VM 1994.

I andra halvlek gjorde han några solonummer som var närmast otroliga. Vid ett tillfälle passerade han sju motståndare…

En annan man som bidrog till helgens resultat var Zlatan. Två mål mot Palermo i kombination med Sampdorias 3-2 vinst gjorde att helgens lördagsdubbel gav utdelning.

Jag satte dessutom hockeytipset då HV besegrade Rögle på bortaplan. Davidsson och Voutilainen var målskyttarna som hjälpte mig på traven. Tråkigt bara att Liv utgick skadad.

Enda plumpen i protokollet var den sena dubbeln där jag satsade på Udinese och Lazio. De föll båda. Jag antydde iofs att det var dags för Roma att vända sin tråkiga trend, men att Udinese skulle förlora mot Reggina, det fanns inte på min karta måste jag erkänna.

Sammanfattningsvis var helgen riktigt lyckad. Saldot är nu uppe på 150 kr, vilket vi måste vara riktigt nöjda med.

Hur vinner man på sportspel? Köp boken här!