Jag tackar Messi, Zlatan och Voutilainen för en trevlig helg

16 november, 2008

En fantastisk spelhelg är till ända och jag kan bara tacka Leo Messi för en fantastisk avslutning. Jag vill hävda att det var först och främst hans förtjänst att Barcelona kunde vinna matchen med precis den marginal som jag behövde. Frisparksmålet är riktigt vackert; en spegelvänd kopia av Brolins mål mot Rumänien från VM 1994.

I andra halvlek gjorde han några solonummer som var närmast otroliga. Vid ett tillfälle passerade han sju motståndare…

En annan man som bidrog till helgens resultat var Zlatan. Två mål mot Palermo i kombination med Sampdorias 3-2 vinst gjorde att helgens lördagsdubbel gav utdelning.

Jag satte dessutom hockeytipset då HV besegrade Rögle på bortaplan. Davidsson och Voutilainen var målskyttarna som hjälpte mig på traven. Tråkigt bara att Liv utgick skadad.

Enda plumpen i protokollet var den sena dubbeln där jag satsade på Udinese och Lazio. De föll båda. Jag antydde iofs att det var dags för Roma att vända sin tråkiga trend, men att Udinese skulle förlora mot Reggina, det fanns inte på min karta måste jag erkänna.

Sammanfattningsvis var helgen riktigt lyckad. Saldot är nu uppe på 150 kr, vilket vi måste vara riktigt nöjda med.

Hur vinner man på sportspel? Köp boken här!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.