Kan Sverige rå på Holland ikväll?

19 november, 2008

I kväll är det dags för Sveriges sista fotbollslandskamp för året. Matchen spelas på Amsterdam Arena och det är naturligtvis Holland som står för motståndet. Matchen visas i Sverige på kanal 9.

I dag har vi kunnat lästa i pressen att Ajax Rasmus Lindgren går in i startelvan brevid Daniel Andersson på mitten. Även Markus Berg går in från start tillsammans med Henke på topp. Ja, hela truppen är fylld av unga intressanta namn.

Jag har faktiskt satt en tia på mathen och jag tror på kryss. Båda lagen saknar viktiga spelare och jag tror på en målsnål historia. 0-0 eller 1-1 är mitt tips för det som vill spela på resultatet.

Aftonbladet tipsar om flera spel på kvällens landskamper. Läs och begrunda.

Det är ju även full omgång i hockeyallsvenskan i kväll och Sandebäck på AB tipsar om Bofors. Han nämner däremot inget om Pittsburg som han tipsade om igår…

Alltså…
Holland-Sverige, x, odds: 3,70, insats: 10 kr.

Hur vinner man på sportspel? Köp boken här!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.