Läget just nu

13 november, 2008

Rögle leder med 2-1 efter två perioder. Hoppas de kan hålla ledningen och kanske sätta ett i öppen kasse mot slutet. Däremot var jag fel ute när jag tipsade om Skellefteå. Visst – jag sa att det var en chansning – men FBK leder med hela 3-0 efter två spelade perioder.

Edit: Södertälje har kvitterat i inledningen av tredje perioden. Kenny Jönsson har brutit matchen med en befarad ryggskada. Inte bra…

Edit 2: SSK har tagit ledningen med ca fem minuter kvar av matchen. Det känns kört.

*****
Sitter och följer kvalet till allsvenskan på TV4 sport. BP dominerar, men det är fortfarande mållöst efter ca 80 minuters spel.

Edit: Matchen slut. 0-0 på Grimsta IP och returmöte väntar på söndag.

*****
Strax är det avspark i mötet mellan ”svenskklubben” Juventus och Genoa. Det ska bli riktigt intressant att se hur matchen utvecklar sig.

Edit: 1-0 till Juve efter sex minuter. Del Piero spelade fram Grygera. Härligt!

Edit 2: 2-0 genom Amouri. Det luktar utdelning…

Hur vinner man på sportspel? Köp boken här!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.