Redan på plus – och Barcá har inte ens börjat spela…

Det här verkar bli en riktigt trevlig spelhelg. Jag ligger redan på plus efter att ha prickat in Hv-vinsten mot Rögle och satt lördagsdubblen med Inter och Sampdoria. Dessutom har jag fortfarande chansen att ytterligare bättra på resultatet om Barcelona vinner i kväll med mer än ett måls marginal. Jag hoppas att Eto’o:s målform håller i sig.

Satt och tittade på det allsvenska kvalet som just avslutades. Det blir BP som spelar i allsvenskan nästa säsong efter 1-1 på Starke Arvid. Jag är glad att jag avstod spel på denna match. BP har varit spelarnas favorit i båda mötena och jag tror spelbolagen har haft fin vinst på de båda kryssmatcherna.

21.00 börjar Barcelona-matchen. Jag kan knappt bärga mig…

Hur vinner man på sportspel? Köp boken här!