Anrika Burnley tog en ny skalp

2 december, 2008

Vem hade kunnat gissa detta? Burnely Football Club från den brittiska andraligan har slagit ut både Chelsea och Arsenal. Visserligen ur den ifrågasatta ligacupen eller Carling Cup som den egentligen heter – men ändå.

Burnley, som för närvarande ligger på fjärde plats i andraligan, The Championship, är faktiskt ett lag med anor. Två mästartitlar har de vunnit, även om det var några år sedan sist (1921 och 1960). 1961 spelade laget således den europeiska mästarcupen där de nådde kvartsfinal. Laget har även vunnit FA-cupen när nittonhundratalet var ungt (1914).

Fantastiskt kul för Burnley, men mindre kul för mig. Resultatet innebär att jag kammade noll i kväll. Av tre tippade matcher lyckades jag inte pricka in en enda. Tragiskt, pinsamt – huvudlöst…

Lite kuriosa: Burnleys manager är tydligen nykterist (enligt farmen-Erik)…

***

Läser precis att Frölunda har synpunkter på domaren i förlustmatchen mot Luleå. Två bortdömda mål måste kännas tungt för göteborgarna…

Hur vinner man på sportspel? Köp boken här!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.