Våldsam/huvudlös satsning

2 december, 2008

Nu kör vi hårt. Jag dunkar in halva potten på två spel i kväll. Dels en engelsk dubbel och ett singelspel på Elitserien. Vad är det då för guldkorn jag har lyckats vaska fram?

Jo, jag tror att hopplöst formsvaga Djurgården går på en rejäl mina mot serieledande LHC.

Jag har dessutom satsat på att Wengers Arsenal, stärkta av segern mot Chelsea senast kommer att vinna mot Burnley på bortaplan. Det är engelska ligacupen och vi kan förmodigen förvänta oss ett reservbetonat Arsenal, men det borde ändå räcka för att slå tillbaka mindre meriterade Burnley. Jag kombinerar med ett spel på Stoke City, som i en annan kvartsfinal tar emot Derby.

Visste ni förresten att Usama Bin Laden håller på Arsenal?

Några har i kommentarer påpekat att jag spelar huvudlöst och slänger in på tok för stora andelar av mitt kapital på osäkra spel. Det kanske är dumt, men vafan – det är en hundring vi snackar om så jag satsar stort även idag 😉

Alltså:
Stoke-Derby, 1
Burnley-Arsenal, 2
Odds: 2,97, insats: 20 kr.

Linköping-Djurgården, 1, odds: 1,65, insats: 20 kr

Hur vinner man på sportspel? Köp boken här!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.