Ett tråkigt slut på en bra helg…

Helgen började fantastiskt med tre raka vinster. Dessvärre lyckades jag inte följa upp succén utan avslutade med fyra förlustspel. Saldot är fortfarande ca 80 procent plus, så någon riktig fara på taket är det ju inte.

Måndagar är oftast dåliga speldagar, så eventuellt avstår jag helt i morgon. Jag har inte kollat oddslistorna ännu så vi får se. Hittar jag några guldkorn så tvekar jag inte att lägga ett spel.

Zlatans Inter vann i kväll – dock utan Zlatan själv i laget. Avgjorde gjorde istället den skadalomsusade brassen Adriano. Värt att notera från fotbollsvärlden i övrigt är naturligtvis Beckhams första mål i serie A…

Jag antar att jag även måste nämna VM-guldet i bandy i en sammanfattning av helgen även om jag ifrågasätter mästerskapets mening. 10 blåbärsnationer och så Sverige, Ryssland och eventuellt Finland. Gör om VM till en fyrnationsturnering och låt blåbärsnationerna kvala om det fjärde platsen.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn