Kan man betta på vad som helst?

”Gerrardaffären” fortsätter och Liverpoolkaptenen har i dag hörts i rätten. Han hävdar sin oskuld och om någon erbjuder ett bra odds är jag beredd att sätta en slant på att han blir frikänd 😉

Manchester City har den senaste tiden vräkt ut enorma bud på några av fotbollsvärldens största stjärnor. Buffon- och Kákaaffärerna gick i stöpet och nu har City ställt in siktet på Chelseas Drogba. Enligt sportbladet erbjuder City ivorianen dubblad lön; 2,1 miljoner blir hans nya veckolön om han (och Chelsea) accepterar budet. Jag tror att Manchester City kommer att få vänta några år innan framgångarna börjar komma. Vi minns ju alla hur det var för Chelsea som var det första Premier league-laget som köptes upp av en miljardär. Tids nog kommer framgångarna, men det är definitivt inte så enkelt som att bara köpa ihop de bästa spelarna och bli ett topplag i Europa redan samma säsong…

Jag sitter och filar på ytterligare ett spel inför kvällen. Jag har inte bestämt mig riktigt än vad det blir men ha tålamod – alldeles strax presenterar jag någon/några spelidéer.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn