Kan man betta på vad som helst?

23 januari, 2009

Gerrardaffären” fortsätter och Liverpoolkaptenen har i dag hörts i rätten. Han hävdar sin oskuld och om någon erbjuder ett bra odds är jag beredd att sätta en slant på att han blir frikänd 😉

Manchester City har den senaste tiden vräkt ut enorma bud på några av fotbollsvärldens största stjärnor. Buffon- och Kákaaffärerna gick i stöpet och nu har City ställt in siktet på Chelseas Drogba. Enligt sportbladet erbjuder City ivorianen dubblad lön; 2,1 miljoner blir hans nya veckolön om han (och Chelsea) accepterar budet. Jag tror att Manchester City kommer att få vänta några år innan framgångarna börjar komma. Vi minns ju alla hur det var för Chelsea som var det första Premier league-laget som köptes upp av en miljardär. Tids nog kommer framgångarna, men det är definitivt inte så enkelt som att bara köpa ihop de bästa spelarna och bli ett topplag i Europa redan samma säsong…

Jag sitter och filar på ytterligare ett spel inför kvällen. Jag har inte bestämt mig riktigt än vad det blir men ha tålamod – alldeles strax presenterar jag någon/några spelidéer.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.