Nu är jag med i leken på allvar!!

22 januari, 2009

Jag slängde in ett snabbt hockeytips innan jag stack i väg och tränade idag. Jag satsade på Timrå och Djurgården, mest på grund av det väldigt, väldigt fina oddset på DIF. Nu kom jag hem och kollade resultatet och ett stort leende spred sig i mitt ansikte – den största vinsten hittills i projekt 100 kronor var ett faktum. Som vanligt när jag inte hinner informera här på bloggen i förväg om mina spel så slänger jag upp kupongen bara för att visa att jag inte bluffar. Det här skapar lite utrymme för mig och jag kan nu kosta på mig en och annan chansning – testa lite spel som jag annars skulle vara tvungen att avstå av ”ekonomiska” skäl.


Härligt, härligt – riktigt härligt…

Tyvärr spricker min fotbollsdubbel då Strasbourg inte kommer att vinna sin match. Men ärligt talat känns det som det kvittar just nu.

Sitter och kollar på handbollen nu. Sverige ligger under med 25-21, men det känns ändå som matchen lever. Heja Sverige!

Rögle kvitterade sent mot Södertälje, som nu får inrikta sig på kvalserien. Vi noterar även att Skellefteå formligen krossade Modo och vann med hela 5-0.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.