Nu är jag med i leken på allvar!!

Jag slängde in ett snabbt hockeytips innan jag stack i väg och tränade idag. Jag satsade på Timrå och Djurgården, mest på grund av det väldigt, väldigt fina oddset på DIF. Nu kom jag hem och kollade resultatet och ett stort leende spred sig i mitt ansikte – den största vinsten hittills i projekt 100 kronor var ett faktum. Som vanligt när jag inte hinner informera här på bloggen i förväg om mina spel så slänger jag upp kupongen bara för att visa att jag inte bluffar. Det här skapar lite utrymme för mig och jag kan nu kosta på mig en och annan chansning – testa lite spel som jag annars skulle vara tvungen att avstå av ”ekonomiska” skäl.


Härligt, härligt – riktigt härligt…

Tyvärr spricker min fotbollsdubbel då Strasbourg inte kommer att vinna sin match. Men ärligt talat känns det som det kvittar just nu.

Sitter och kollar på handbollen nu. Sverige ligger under med 25-21, men det känns ändå som matchen lever. Heja Sverige!

Rögle kvitterade sent mot Södertälje, som nu får inrikta sig på kvalserien. Vi noterar även att Skellefteå formligen krossade Modo och vann med hela 5-0.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn