I kväll puttar Färjestad ner Djurgården under strecket

Många har sagt det före mig, jag har sagt det tidigare – och jag säger det igen. Elitseriehockeyn är otroligt svårtippad den här säsongen. Det känns som om alla kan slå alla och tittar man i tabellen så skiljer det inte så värst mycket poäng mellan toppen och botten. Sandebäck har valt ut Brynäs som dagens säkra spel, men jag skulle nog vilja hävda att det inte existerar säkra matcher i årets elitserie. Däremot har den som har känsla för dagsform och järnkoll på skador och annat väldigt fina möjligheter att hitta bra odds. Här kommer mitt elitserietips inför kvällen…

Förstaplatsen i elitserien ger seriesegrarna tre miljoner kronor. Färjestad leder serien och jag tror att de tänker behålla den platsen ett tag till. Kvällens motståndare Djurgården är knapp favorit oddsmässigt, men jag tror som sagt att FBK drar det längsta strået i kväll. Motivationen lär dock inte saknas hos DIF som i allra högsta grad är inblandade i striden om den sista slutspelsplatsen, därav det fina oddset på Färjestad.

Alltså:
Djurgården-Färjestad, 2
Odds: 2,50, insats: 20 kr.

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn