I morgon tror jag på Arsenal

20 februari, 2009

Arsenal möter Sunderland i morgon och fullproppade av självförtroende efter storsegern i FA-cupen kommer de att ta en klar seger. Eduardo är tillbaka och vi lär få se den efterlängtade debuten av Arsjavin – den lille tsaren – som kommer att gå för fullt för att tysta kritikerna och visa att han hör hemma i startelvan. Räkna med att jag kommer lägga ett handikappspel på Gunners…

I kväll spelar Redhawks en livsviktigt match mot Almtuna hemma i Malmö Arena. Oddsmässigt är man klar favorit, men Challe Berglund tror på Almtuna. Och med ett odds uppemot 3,50 gånger pengarna så kan det nog vara värt en chanspeng. Själv avstår jag dock. Jag har ju redan två levande spel inför kvällen…

Jag har rensat lite i min blogglista i vänsterkolumnen. Numera återfinns endast de bloggar där som länkar tillbaka till mig. Om du driver en spel- eller sportblogg och vill finnas med i listan över ”partners”, så är det bara att höra av sig till toffekarlsson(a)gmail.com.

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.