I morgon tror jag på Arsenal

Arsenal möter Sunderland i morgon och fullproppade av självförtroende efter storsegern i FA-cupen kommer de att ta en klar seger. Eduardo är tillbaka och vi lär få se den efterlängtade debuten av Arsjavin – den lille tsaren – som kommer att gå för fullt för att tysta kritikerna och visa att han hör hemma i startelvan. Räkna med att jag kommer lägga ett handikappspel på Gunners…

I kväll spelar Redhawks en livsviktigt match mot Almtuna hemma i Malmö Arena. Oddsmässigt är man klar favorit, men Challe Berglund tror på Almtuna. Och med ett odds uppemot 3,50 gånger pengarna så kan det nog vara värt en chanspeng. Själv avstår jag dock. Jag har ju redan två levande spel inför kvällen…

Jag har rensat lite i min blogglista i vänsterkolumnen. Numera återfinns endast de bloggar där som länkar tillbaka till mig. Om du driver en spel- eller sportblogg och vill finnas med i listan över ”partners”, så är det bara att höra av sig till toffekarlsson(a)gmail.com.

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn