Barcelona vänder trenden och Man United ångar på…

4 mars, 2009

Med en dåres envishet fortsätter jag att spela på Barcelona trots att katalanerna nu inte vunnit på tre raka matcher. I dag är det dags för returmöte i Copa del Rey mot Mallorca och Barcelona har 2-0 i ryggen efter det första mötet, vilket borde innebära att de kan spela avslappnat. Samtidigt är det viktigt för Barca att vinna och bryta den negativa trenden. Tvåan har jag hittat till 1,90, men eftersom avancemanget är helt kört för Mallorca om Barca gör ett mål så tror jag att möjligheten är stor att bollarna fortsätter att trilla in. Därför tänker jag splitta insatsen mellan en rak tvåa och ett handikappspel på Barca. Det enda som talar emot det här spelet är att Barcelona har råd att förlora med exempelvis 1-0 och ändå gå vidare. Pep lär dock vara mån om att vända den sura trenden och det väger tyngre för min del.

Jag tror också att Manchester United kommer att slå Newcastle i Premier League i kväll. United är riktigt heta och Newcastles skadelista omfattar, för utom Michael Owen, även en hel del andra spelare. Jag noterar att även Aftonbladets spelexpert ger United sitt förtroende.

Alltså:
Mallorca-Barcelona, 2

Odds: 1,90, insats: 20 kr

Mallorca-Barcelona(-1), 2
Odds: 3,60, insats: 10 kr

Newcastle-Manchester United, 2
Odds: 1,50, insats: 30 kr

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.