Det blir förlängning

I kväll är det dags för den enormt upphaussade matchen i Rom. Barca mot United – två minst sagt kompetenta lag ska göra upp om den mest prestigefyllda titeln av dem alla. Som jag har varit inne på tidigare så är matchen otroligt svårtippad och att sitta och analysera detaljer känns tämligen meningslöst. Det som kommer avgöra är förmodligen tillfälligheter alternativt en individuell prestation/individuellt misstag.

Precis som Limpar tänker jag spela krysset eftersom jag ser lagen som jämnstarka. Det är givetvis ett osäkert spel och insatsen är därefter. Jag ser fram emot en härlig kväll i TV-soffan – för fotbollsunderhållning kan vi räkna med. Oavsett vem som går segrande ur striden.

***
I och med gårdagens vinst för Umeå i Damallsvenskan så noterade spelkanalen.com ett nytt all time high. Det innebar att den ursprungliga hundralappens värde för första gången passerade 700 kr.

***
Med jämna mellanrum (eller kanske snarare ojämna) lottar vi ut t-shirtar eller andra prylar till våra fans på facebook. Bli ett du också!

Alltså:
Barcelona-Manchester United, x
Odds: 3,20, insats: 20 kr @ Expekt.com