Det blir förlängning

27 maj, 2009

I kväll är det dags för den enormt upphaussade matchen i Rom. Barca mot United – två minst sagt kompetenta lag ska göra upp om den mest prestigefyllda titeln av dem alla. Som jag har varit inne på tidigare så är matchen otroligt svårtippad och att sitta och analysera detaljer känns tämligen meningslöst. Det som kommer avgöra är förmodligen tillfälligheter alternativt en individuell prestation/individuellt misstag.

Precis som Limpar tänker jag spela krysset eftersom jag ser lagen som jämnstarka. Det är givetvis ett osäkert spel och insatsen är därefter. Jag ser fram emot en härlig kväll i TV-soffan – för fotbollsunderhållning kan vi räkna med. Oavsett vem som går segrande ur striden.

***
I och med gårdagens vinst för Umeå i Damallsvenskan så noterade spelkanalen.com ett nytt all time high. Det innebar att den ursprungliga hundralappens värde för första gången passerade 700 kr.

***
Med jämna mellanrum (eller kanske snarare ojämna) lottar vi ut t-shirtar eller andra prylar till våra fans på facebook. Bli ett du också!

Alltså:
Barcelona-Manchester United, x
Odds: 3,20, insats: 20 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.