Fotbollsmörker över Europa

1 juni, 2009

Spelkanalen.com hade en välbehövlig ”vit helg” helt utan spel. Nu är vi dock tillbaka med full kraft. Fokus den närmaste tiden kommer att ligga på svensk fotboll och troligtvis blir det också en del tennis. Först en kort reflektion kring den europeiska fotbollen.

Då var slut för den här säsongen. Samtliga toppligor i Europa har korat sina mästare och mästarnas mästare är utsedd i Champions League. Det innebär att utbudet väsentligt försämras, både kvalitativt och kvantitativt. Ni som följer bloggen vet ju dessutom att matcher från dessa ligor tillhör våra favoritspelobjekt. Vi låter oss dock inte nedlås utan kommer som sagt att förskjuta fokus till svensk fotboll; främst Allsvenskan och Superettan, men vi vågar också utlova ett och annat guldkorn från lägre divisioner.

Nu väntar några spännande månader då en hel del övergångar kommer att presenteras. Värvningskarusellen, båda när det gäller spelare och tränare, är alltid lika intressant att följa och det är ju nu som förutsättningarna inför nästa säsong på allvar blir klara.

Pontus Kåmark bjöd ju på en summering av Premier League här på spelkanalen.com för några dagar sedan. Den närmaste tiden kommer vi även att presentera summeringar av La Liga och Serie A med hjälp av kunniga gästkrönikörer. Missa inte!

Vi kommer att presentera ett spel lite senare idag. Meanwhile – kolla in Sandebäcks idéer för dagen.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.