Fotbollsmörker över Europa

Spelkanalen.com hade en välbehövlig ”vit helg” helt utan spel. Nu är vi dock tillbaka med full kraft. Fokus den närmaste tiden kommer att ligga på svensk fotboll och troligtvis blir det också en del tennis. Först en kort reflektion kring den europeiska fotbollen.

Då var slut för den här säsongen. Samtliga toppligor i Europa har korat sina mästare och mästarnas mästare är utsedd i Champions League. Det innebär att utbudet väsentligt försämras, både kvalitativt och kvantitativt. Ni som följer bloggen vet ju dessutom att matcher från dessa ligor tillhör våra favoritspelobjekt. Vi låter oss dock inte nedlås utan kommer som sagt att förskjuta fokus till svensk fotboll; främst Allsvenskan och Superettan, men vi vågar också utlova ett och annat guldkorn från lägre divisioner.

Nu väntar några spännande månader då en hel del övergångar kommer att presenteras. Värvningskarusellen, båda när det gäller spelare och tränare, är alltid lika intressant att följa och det är ju nu som förutsättningarna inför nästa säsong på allvar blir klara.

Pontus Kåmark bjöd ju på en summering av Premier League här på spelkanalen.com för några dagar sedan. Den närmaste tiden kommer vi även att presentera summeringar av La Liga och Serie A med hjälp av kunniga gästkrönikörer. Missa inte!

Vi kommer att presentera ett spel lite senare idag. Meanwhile – kolla in Sandebäcks idéer för dagen.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |