Formstarkt Elfsborg bortaslår HIF

12 juli, 2009

Henrik Larsson är tillbaka i Helsingborgs trupp inför det allsvenska toppmötet mot Elfsborg. HIF:s första hemmamatch efter uppehållet kommer dock att sluta illa för skåningarna. Europaäventyret tar på krafterna och vi känner oss manade att testa tvåan på formstarka Elfsborg som enkelt manövrerade ut bottenlaget ÖIS senast. Svenska spel erbjuder 2,65 för tvåan och det tar vi direkt. Bortsett från vinsten mot ÖIS har HIF faktiskt inte vunnit på hemmaplan i Allsvenskan sedan den 4 maj. Satsa inte hela månadslönen, men 2,65 är definitivt värt en slant då Elfsborg och härföraren Anders Svensson har god form. Helsingborgs tränare tror att laget kommer att vara extra laddade inför matchen. Jag har dock svårt att se vad Elfsborgs ekonomi har med matchutgången att göra…
– Killarna såg pigga ut på dagens träning trots omständigheterna. Men det är klart, en match som denna är det svårt att inte vara extra laddad inför. Det är allsvenskan bästa lag definitivt. De har satsat hårt och varvat spelare och de verkar ha en god ekonomi, säger Bosse Nilsson till klubben hemsida.

***
Det har gått femton år sedan VM i USA, men visst känns det fortfarande som igår?

Alltså:
Helsingborg-Elfsborg, 2
Odds: 2,65, insats: 40 kr @ Svenska spel

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.