Om spelkanalen.com

Jag som driver spelkanalen.com heter Kristoffer Karlsson, är 32 år gammal och mycket sportintresserad. Just sportintresset var det som fick mig att börja med sportbetting på en någorlunda seriös nivå. Givetvis har jag alltid spelat, men inte under de här organiserade formerna.
Spelkanalen.com såg dagens ljus i oktober 2008, då under namnet ”Projekt 100 kronor”. Det var från början ett experiment där jag ville se hur mycket jag kunde få 100 kronor att växa genom att satsa dem på spel. I början gjorde jag alla de klassiska misstagen och resultatet var inte direkt imponerande. Men jag lärde mig av resan och ganska snart började den positiva trenden att bli tydlig. I dag levererar vi träffsäkra speltips och kommenterar aktuella händelser i sportvärlden så gott som dagligen och besökarantalet på spelkanalen.com ökar stadigt.

Om du är sugen på att börja med sportbetting så rekommenderar jag dig först att läsa följande inlägg:

Välkommen hit till oss! Vill du komma i kontakt med ”redaktionen” – skicka ett e-postmeddelande till info@spelkanalen.com eller använd kontaktformuläret.