Ny vinst och kanonodds inför morgondagen

23 september, 2009

Dagens enda spel blev en vinst då Real Madrid relativt enkelt manövrerade ut Villareal. Christiano Ronaldo satte 1-0 redan i den andra matchminuten och hemmalaget orkade aldrig riktigt resa sig efter det. Man stod i perioder upp riktigt bra mot storstjärnorna i Real, men i långa loppet kunde det bara sluta på ett sätt. Spelfonden är nu uppe och nosar på sin toppnotering igen efter en tillfällig dipp.

Vi har redan nu lagt ett spel på morgondagens allsvenska omgång och det handlar om matchen mellan Helsingborg och AIK där vi tycker oss ha hittat ett mycket bra odds. Oddset på AIK-seger är hela 2,74 hos Betfair. Vi misstänker att det kommer att sjunka under morgondagen och vi släpper därför spelet redan nu. Den tillhörande analysen kommer i morgon vid 11-tiden.

***
Zlatans stukade fot verkar vara något mer illa tilltygad än vad de första rapporterna antydde. Nu uppger Barcelona att det kan bli aktuellt med upp till tio dagars vila för Ibra…

***
Innan matchen mot Örebro så flyttade Blåvitts danske målvakt Kim Christensen in ena stolpen tio centimeter för att på så sätt göra målet mindre. Matchen slutade 0-0 så det kanske var värt besväret…

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.