Summering av första Champions League-omgången

Första omgången av gruppspelet i Champions league var i mångt och mycket favoriternas omgång. Segrar för Liverpool, Lyon, Sevilla, Olympiakos och Arsenal i går och i tisdags vann ju bland annat Manchester United och Chelsea. Den enda matchen där två absoluta topplag möttes (Inter-Barcelona) slutade oavgjord. Det enda ”storlaget” som inte vann var väl egentligen Juventus, även om 1-1 mot Bordeaux inte är någon katastrof.

Arsenal var för övrigt riktigt illa ute och låg under med 2-0 efter fem minuter. Mycket starkt av The Gunners att vända på det underläget, men visst var 2-2-målet offside? Avgörande målet kom av Eduardo, som för övrigt inte var helt lyckad i matchinledningen och helt får ta på sig Standard Lieges första mål.

Svenskarna då?
Zlatan, Mellberg och Kim är obesegrade medan Dusan Djuric och hans Zürich naturligtvis inte på allvar kunde hota Real Madrid. Såg lite highlights från Lyon-Fiorentina och Kim Källström verkade göra en ganska bra insats. Bland annat spelade han fram till målet (även om det nog var menat som ett skott).

Vi avstod ju från att spela på onsdagsmatcherna, och jag måste erkänna att jag har svårt att hitta några riktiga guldkorn även i torsdagsutbudet. Vi ska dock göra ett seriöst försök så får vi se vad vi hittar.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |