Summering av första Champions League-omgången

17 september, 2009

Första omgången av gruppspelet i Champions league var i mångt och mycket favoriternas omgång. Segrar för Liverpool, Lyon, Sevilla, Olympiakos och Arsenal i går och i tisdags vann ju bland annat Manchester United och Chelsea. Den enda matchen där två absoluta topplag möttes (Inter-Barcelona) slutade oavgjord. Det enda ”storlaget” som inte vann var väl egentligen Juventus, även om 1-1 mot Bordeaux inte är någon katastrof.

Arsenal var för övrigt riktigt illa ute och låg under med 2-0 efter fem minuter. Mycket starkt av The Gunners att vända på det underläget, men visst var 2-2-målet offside? Avgörande målet kom av Eduardo, som för övrigt inte var helt lyckad i matchinledningen och helt får ta på sig Standard Lieges första mål.

Svenskarna då?
Zlatan, Mellberg och Kim är obesegrade medan Dusan Djuric och hans Zürich naturligtvis inte på allvar kunde hota Real Madrid. Såg lite highlights från Lyon-Fiorentina och Kim Källström verkade göra en ganska bra insats. Bland annat spelade han fram till målet (även om det nog var menat som ett skott).

Vi avstod ju från att spela på onsdagsmatcherna, och jag måste erkänna att jag har svårt att hitta några riktiga guldkorn även i torsdagsutbudet. Vi ska dock göra ett seriöst försök så får vi se vad vi hittar.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.