Var det ett guldryck?

28 september, 2009

AIK tog chansen och utnyttjade det faktum att IFK Göteborg föll mot Kalmar till att sno åt sig ett trepoängförsprång som kan visa sig vara helt avgörande i guldstriden. 2-0 slutade derbyt mot Djurgården på Råsunda efter två mål av brassen Flavio. Samtidigt gjorde Elfsborg sitt för att haka på i kampen om guldet genom att bortaslå Halmstad genom mål i matchminut 88 av Avdic. Boråsarna är nu bara en poäng efter Blåvitt på andraplatsen.

Örebro som hade chansen att haka på de fyra i toppen föll däremot klart mot GAIS och frågan är väl om vi inte kan räkna bort ÖSK från diskussionen om Lennart Johanssons pokal nu.

Kampen om guldet lever i allra högsta grad med fem omgångar kvar att spela. Säga vad man vill om Allsvenskan – men jämnt är det i alla fall…

***
Kvällens första spel gav utdelning då Västerås SK klart slog Enköping med hela 5-1. Jag sitter just nu och följer dagens andra spel, det på Manchester City. I halvlek leder City med 2-1 efter mål av Tevez och Petrov.

Du har väl inte missat: ”9 tips för dig som vill bli en bättre spelare”?

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.