Barcelona fortsätter segertåget

Än så länge har vi inte hittat något i fredagens utbud som känns intressant, men vi tar en närmare titt lite senare. Under tiden kan ni kolla in sportbladets speltips. Vi tänkte däremot redan nu bjuda på ett speltips inför helgen och vi vänder tillbaka till gamla beprövade jaktmarker…

Barcelona är fortfarande obesegrade i La Liga och möter på lördag Valencia på bortaplan. Det är egentligen första gången den här säsongen som Barca riktigt sätts på prov (bortsett från CL). Xavi är småskadad med uppges ändå kunna spela. Samma sak gäller för Rafa Marques och ukrainaren Chygrynskiy i backlinjen. Zlatans knäskada som han drog på sig i albanienmatchen verkar inte heller vara av den allvarliga sorten.

Valencia har bara vunnit en av sina tre hemmamatcher och när nu motståndet är tuffast möjliga så tror vi att det blir ytterligare en förlust. Dessutom saknas Marchena och troligen också störste stjärnan David Villa i hemmalaget.

Matchen livestreamas för övrigt hos bet365, kostnadsfritt för alla medlemmar. Har du inte testat detta innan så gör det nu. Fantastiskt kul att kolla på matchen i ett fönster och ha tillgång till alla livespel i ett annat. Nästa hörna, nästa mål – ja man kan spela på nästan vad som helst…

***
Senaste surret på transfermarknaden gör gällande att Beckham nu är klar för ytterligare en sejour i AC Milan och att Barca har planer på att byta Henry mot Robinho när ”fönstret” öppnar igen.

Alltså:
Valencia-Barcelona, 2

Odds: 1,79, insats 40 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |