Barcelona fortsätter segertåget

16 oktober, 2009

Än så länge har vi inte hittat något i fredagens utbud som känns intressant, men vi tar en närmare titt lite senare. Under tiden kan ni kolla in sportbladets speltips. Vi tänkte däremot redan nu bjuda på ett speltips inför helgen och vi vänder tillbaka till gamla beprövade jaktmarker…

Barcelona är fortfarande obesegrade i La Liga och möter på lördag Valencia på bortaplan. Det är egentligen första gången den här säsongen som Barca riktigt sätts på prov (bortsett från CL). Xavi är småskadad med uppges ändå kunna spela. Samma sak gäller för Rafa Marques och ukrainaren Chygrynskiy i backlinjen. Zlatans knäskada som han drog på sig i albanienmatchen verkar inte heller vara av den allvarliga sorten.

Valencia har bara vunnit en av sina tre hemmamatcher och när nu motståndet är tuffast möjliga så tror vi att det blir ytterligare en förlust. Dessutom saknas Marchena och troligen också störste stjärnan David Villa i hemmalaget.

Matchen livestreamas för övrigt hos bet365, kostnadsfritt för alla medlemmar. Har du inte testat detta innan så gör det nu. Fantastiskt kul att kolla på matchen i ett fönster och ha tillgång till alla livespel i ett annat. Nästa hörna, nästa mål – ja man kan spela på nästan vad som helst…

***
Senaste surret på transfermarknaden gör gällande att Beckham nu är klar för ytterligare en sejour i AC Milan och att Barca har planer på att byta Henry mot Robinho när ”fönstret” öppnar igen.

Alltså:
Valencia-Barcelona, 2

Odds: 1,79, insats 40 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.