Manchester United promenerar vidare i ligacupen

27 oktober, 2009

Vi tänker bjuda på ytterligare ett speltips idag och vi tar rygg på ännu ett storlag… 

Det är cupmatcher runt om i Europa idag och i England så ställs Championshiplaget Barnsley mot självaste Manchester United. Vi ska komma ihåg att det handlar om Carling Cup, den minst prestigefyllda av de engelska cuperna, den s.k. ligacupen. Faktum kvarstår dock att Manchester United är ett mångdubbelt bättre lag, trots att stora delar av den ordinarie uppställningen förmodligen inte kommer att spela. Betfair ger oss 1,49 för den raka tvåan och det känns OK. Vi hade gärna fläskat på med en större insats här, men vi har redan 50 kr i levande spel och håller därför ner insatsen en aning här. Matchen direktsänds till alla kunder hos Expekt.com, med start kl. 20.45.

Missa inte vårt speltips på Spanska cupen som vi publicerade tidigare – och som vanligt rekommenderar vi även ett besök hos sportbladets och deras speltips.

Alltså:
Barnsley-Manchester United, 2

Odds: 1,49, insats: 30 kr @ betfair

Läs också:

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.