Två måndagsspel…

12 oktober, 2009

Gårdagens spel på Brasilien gav tyvärr ingen utdelning då brassarna föll mot Bolivia med 2-1. Såg en del av matchen, men lyckades med bedriften att missa samtliga mål. Av det jag såg så imponerade “världens bästa landslag” inte…

GIF Sundsvall krigar om kvalplatsen till Allsvenskan medan Väsby United krigar i botten. Motivationen lär alltså vara på topp hos båda lagen och då tror vi att Sundsvalls högre klass avgör. Dessutom hemmaplan, vilket brukar vara en bra fördel för norrlandslagen. Och mycket riktigt; en snabb titt i tabellen visar att Giffarna bara har förlorat två hemmamatcher på hela säsongen.Väsby har sju segrar i årets superetta varav fem har kommit på hemmaplan. Statistiken talar alltså för Sundsvall…

Alingsås är obesegrade i handbollens elitserie efter tre omgångar och bör ha god chans att bortaslå Drott. Handboll är väl egentligen inte vår grej, men 1,89 på förra årets mästarlag väljer vi att syna.

Vi slänger även in ytterligare två spotify-invites till er som registrerar er som prenumeranter på vårt nyhetsbrev. Kolla här för instruktioner. Just nu pågår ju även vår T-shirttävling. Missa inte den heller.

Kolla också in “Dagens bästa…” enligt sportbladet.

Alltså:

GIF Sundsvall-Väsby United, 1

Odds: 1,52, insats: 40 kr @ betfair

Drott-Alingsås, 2

Odds: 1,89, insats: 30 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.