Mäkitalo: Vancouver blir helgens drag

29 november, 2009

Thomas Mäkitalo driver en blogg om NHL på eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt världens bästa hockeyliga. Han publicerar även speltips på sin blogg och varje helg bjuder han spelkanalens läsare på sina speltips.

Match: Vancouver – San Jose
Spel: Vancouver (inkl OT)
Odds:  1.99
Bolag: Pinnacle
Matchstart: 02:00

Vi går direkt på nattens tungviktsmöte och tror att Vancouver kommer gå segrade ur striden mot San Jose Sharks.

Båda lagen har flera tunga skador men väger man dem mot varandra så är Sharks skador värre med namn som Rob Blake och Devin Setoguchi på skadelistan. Dessutom är Vancouver både formstarka och starka på hemmaplan. Man har vunnit fyra av sina fem senaste matcher och under de fyra segermatcherna har man gjort hela 24 mål. På hemmaplan har man den här säsongen bara förlorat tre av 13 matcher den här säsongen och två av förlusterna var med uddamålet mot Detroit och Chicago.

Sharks som är otroligt starka på hemmaplan har förlorat två av sina fyra senaste bortamatcher och dessutom förlorade man sist man stötte på just Vancouver.

Som bonusinformation kan man nämna att Vancouver gjorde fyra mål på fem numerära överlägen nu senast när man slaktade Edmonton.

***
Vi litar som vanligt på vår NHL-expert och ryggar spelet i spelfonden.

Alltså:

Vancouver-San José, 1 (inkl. OT)

Odds: 1,99, insats: 30 kr @ pinnacle

Matchfakta: DN, AB, GP

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.