Tre vinnare från Italien och Spanien

1 november, 2009

Om det inte hade varit för Osasunas kvittering mot Barcelona med matchens sista spark så hade gårdagens tre speltips samtliga givit utdelning. I dag tror vi oss ha lokaliserat tre nya vinnare i oddslistorna och lirar därför följande…

Valencia möter bottenlaget Málaga i la Liga. Här tycker vi att oddset på tvåan känns väldigt spelvärt då Valenca inte släppt in något mål på tre matcher och skadebenägne David Villa har hittat målformen. Málaga ligger sist i tabellen och har bara en seger efter åtta omgångar.

Sampdoria åkte på storstryk senast mot Juventus och vi tror att de är riktigt revanschsugna. Bari är laget som kommer på besök och vi tror att Sampdorias förlustnolla på hemmaplan kommer att förbli intakt. Bari har dessutom bara vunnit en enda bortamatch på hela säsongen.

Serieledande Inter vann senast efter ett riktigt målkalas hemma på San Siro mot Palermo (5-3). Livorno ligger på sextonde plats i ligan och har gjort minst mål av alla lag. Det här känns som dagens bank. Bombtvåa!


Alltså:

Málaga-Valencia
Odds: 1,92, insats: 30 kr @

Livorno-Inter, 2

Odds: 1,69, insats: 30 kr @ Betfair

Sampdoria-Bari, 1

Odds: 1,67, insats: 30 kr @ bet365

Missa inte heller

  • Dagens bästa spel (sportbladet)


Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.