Champions League: Ovisst i grupp F

Barcelona leder grupp F efter segern mot Inter senast och är i princip klara för slutspel. Det enda som skulle kunna få Barca att missa slutspel är en storförlust i Ukraina mot Dynamo Kiev samtidigt som matchen mellan Rubin och Inter inte slutar oavgjord.

Kvällens matcher i grupp F
Dynamo Kiev – Barcelona
Inter-Rubin Kazan

Tabell

Barcelona     5  2  2  1   5-2     8
Inter 5 1 3 1 5-6 6
Rubin 5 1 3 1 4-5 6
Dynamo Kiev 5 1 2 2 6-7 5

Förutsättningar
Inför sista omgången har alla fyra lag i gruppen fortfarande chansen att nå slutspel. Barcelona går till slutspel om de inte förlorar med mer än två bollar mot Kiev. Inter går till slutspel om de slår Rubin Kazan. Ett oavgjort resultat räcker för Inter under förutsättning att inte Dynamo Kiev vinner mot Barcelona. För Kazan är det bara seger som gäller – annars blir det som bäst fortsatt spel i Europa League. Samma sak gäller givetvis för Dynamo Kiev. ”Bara vinst” kan räcka (om Inter och Rubin kryssar), men vill man vara säker på avancemang måste man tvåla till Barcelona ordenligt och vinna med minst tre mål, vilket är föga troligt…

Unibet ger alla nya kunder möjligheten att lägga ett helt riskfritt spel på matcherna i Champions League. Förlorar du ditt spel får du alltså din insats tillbaka.

Klicka här för att ta del av erbjudandet från Unibet