Champions League: Ovisst i grupp F

9 december, 2009

Barcelona leder grupp F efter segern mot Inter senast och är i princip klara för slutspel. Det enda som skulle kunna få Barca att missa slutspel är en storförlust i Ukraina mot Dynamo Kiev samtidigt som matchen mellan Rubin och Inter inte slutar oavgjord.

Kvällens matcher i grupp F
Dynamo Kiev – Barcelona
Inter-Rubin Kazan

Tabell

Barcelona     5  2  2  1   5-2     8
Inter 5 1 3 1 5-6 6
Rubin 5 1 3 1 4-5 6
Dynamo Kiev 5 1 2 2 6-7 5

Förutsättningar
Inför sista omgången har alla fyra lag i gruppen fortfarande chansen att nå slutspel. Barcelona går till slutspel om de inte förlorar med mer än två bollar mot Kiev. Inter går till slutspel om de slår Rubin Kazan. Ett oavgjort resultat räcker för Inter under förutsättning att inte Dynamo Kiev vinner mot Barcelona. För Kazan är det bara seger som gäller – annars blir det som bäst fortsatt spel i Europa League. Samma sak gäller givetvis för Dynamo Kiev. ”Bara vinst” kan räcka (om Inter och Rubin kryssar), men vill man vara säker på avancemang måste man tvåla till Barcelona ordenligt och vinna med minst tre mål, vilket är föga troligt…

Unibet ger alla nya kunder möjligheten att lägga ett helt riskfritt spel på matcherna i Champions League. Förlorar du ditt spel får du alltså din insats tillbaka.

Klicka här för att ta del av erbjudandet från Unibet

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.