Champions League: Så slutar grupp C

8 december, 2009

Ja, då har vi kommit fram till grupp C på vår resa mot slutspelet i Champions League. Real Madrid är har i praktiken klara för slutspel även om det finns en teoretisk chans att de slutar på tredje plats.

Kvällens matcher i grupp C
Marseille-Real Madrid
FC Zürich-Milan

Tabell

R Madrid   5 3 1 1 12-6  10
Milan 5 2 2 1 7-6 8
------------------------------------
Marseille   5 2 1 2  9-7   7
FC Zürich 5 1 0 4 4-13 3

Förutsättningar
Marseille måste vinna med fyra mål mot Real Madrid för att passera dem i tabellen. Det kommer naturligtvis inte att hända och därför kommer Real att ta den ena slutspelsplatsen. Om Marseille tar tre poäng samtidigt som Milan inte vinner så går man till slutspel. Slutar Marseille och Milan på samma poäng så är det nämligen Milan som tar slutspelsplatsen i kraft av bättre inbördes statistik. Italienarna har allt i egna händer och bör bortabesegra avsågade Zürich och av egen kraft spela sig vidare i Champions League. Vårt tips är alltså att Real Madrid och Milan går till slutspel.

Unibet erbjuder alla nya kunder att lägga ett helt riskfritt spel på matcherna i Champions League. Förlorar du ditt spel får du alltså pengarna tillbaka.

Klicka här för att ta del av erbjudandet från Unibet.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.