Det drar i hop sig i Champions League

Nu är det så äntligen dags för den sista omgången i gruppspelet av årets Champions League. Nu ska ska agnarna skiljas från vetet och vi ska gå vidare in i nästa steg i kampen om titeln Europas bästa klubblag.Vi tänkte ta er med på en resa genom samtliga grupper under dagen och vi börjar i grupp A.

Kvällens matcher i grupp A
Macabi Haifa-Bordeaux
Juventus-Bayern München

Tabell

Bordeaux   5 4 1 0  8-2  13
Juventus 5 2 2 1 3-3 8
------------------------------------
B München   5 2 1 2  5-4   7
Mac Haifa 5 0 0 5 0-7 0

Förutsättningar
Bordeaux är redan klara gruppsegrare och som sådan klar för avancemang. Den andra platsen krigar Juventus och Bayern München om. Lagen möts i en direkt avgörande match om vem som når slutspelet i CL och vilka som for fortsätta sitt europeiska äventyr i Europa League, dit ju grupptreorna går. För Bayern är det bara vinst som gäller i den tuffa bortamatchen i Italien. Vid oavgjort resultat går Juventus vidare. Kvällens andra match, den mellan Bordeaux och Haifa är betydelselös. Kryssvarning?

Missa inte heller vår genomgång av grupp B.

När vi gått igenom samtliga grupper ska vi försöka bjuda på ett speltips inför kvällen. Tills dess får ni hålla till godo med sportbladets ”Dagens bästa…”

Unibet erbjuder alla nya kunder att lägga ett helt riskfritt spel på matcherna i Champions League. Förlorar du ditt spel får du alltså pengarna tillbaka.

Klicka här för att ta del av erbjudandet från Unibet.