Det drar i hop sig i Champions League

8 december, 2009

Nu är det så äntligen dags för den sista omgången i gruppspelet av årets Champions League. Nu ska ska agnarna skiljas från vetet och vi ska gå vidare in i nästa steg i kampen om titeln Europas bästa klubblag.Vi tänkte ta er med på en resa genom samtliga grupper under dagen och vi börjar i grupp A.

Kvällens matcher i grupp A
Macabi Haifa-Bordeaux
JuventusBayern München

Tabell

Bordeaux   5 4 1 0  8-2  13
Juventus 5 2 2 1 3-3 8
------------------------------------
B München   5 2 1 2  5-4   7
Mac Haifa 5 0 0 5 0-7 0

Förutsättningar
Bordeaux är redan klara gruppsegrare och som sådan klar för avancemang. Den andra platsen krigar Juventus och Bayern München om. Lagen möts i en direkt avgörande match om vem som når slutspelet i CL och vilka som for fortsätta sitt europeiska äventyr i Europa League, dit ju grupptreorna går. För Bayern är det bara vinst som gäller i den tuffa bortamatchen i Italien. Vid oavgjort resultat går Juventus vidare. Kvällens andra match, den mellan Bordeaux och Haifa är betydelselös. Kryssvarning?

Missa inte heller vår genomgång av grupp B.

När vi gått igenom samtliga grupper ska vi försöka bjuda på ett speltips inför kvällen. Tills dess får ni hålla till godo med sportbladets “Dagens bästa…”

Unibet erbjuder alla nya kunder att lägga ett helt riskfritt spel på matcherna i Champions League. Förlorar du ditt spel får du alltså pengarna tillbaka.

Klicka här för att ta del av erbjudandet från Unibet.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.