Torsdag – lugnet efter stormen…

10 december, 2009

Då var gruppspelet i Champions League avklarat för den här gången. Agnarna har skiljts från vetet och nu ska giganterna göra upp om titeln och den 18 december lottas vilka som får mötas i åttondelsfinalerna. Finalen spelas den 22 maj på Santiago Bernabeu-stadion i Madrid.

Idag ser spelutbudet något begränsat ut och vi har svårt att hitta några riktigt bra speltips. Det finns förvisso en handfull matcher från elitserien i hockey, men den senaste tiden känns det som den serien närmast kan jämföras med roulette. Otroligt svårtippat och det lutar åt att vi inte rör dessa matcher.

Givetvis ska vi sätta oss och gå igenom oddslistorna lite senare och se om vi kan vaska fram några guldkorn. Det händer ju faktiskt att de finns där, trots att det väldigt tråkigt ut vid en första anblick. Tills dess får ni hålla till godo med sportbladets speltips för dagen.

Ni har väl sett att vi har fått nya inbjudningar till Google Wave som vi delar ut till er som blir prenumeranter på vårt nyhetsbrev. Känner ni inte till Wave sedan tidigare rekommenderar vi att ni kikar på den här filmsnutten.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.