Torsdag – lugnet efter stormen…

Då var gruppspelet i Champions League avklarat för den här gången. Agnarna har skiljts från vetet och nu ska giganterna göra upp om titeln och den 18 december lottas vilka som får mötas i åttondelsfinalerna. Finalen spelas den 22 maj på Santiago Bernabeu-stadion i Madrid.

Idag ser spelutbudet något begränsat ut och vi har svårt att hitta några riktigt bra speltips. Det finns förvisso en handfull matcher från elitserien i hockey, men den senaste tiden känns det som den serien närmast kan jämföras med roulette. Otroligt svårtippat och det lutar åt att vi inte rör dessa matcher.

Givetvis ska vi sätta oss och gå igenom oddslistorna lite senare och se om vi kan vaska fram några guldkorn. Det händer ju faktiskt att de finns där, trots att det väldigt tråkigt ut vid en första anblick. Tills dess får ni hålla till godo med sportbladets speltips för dagen.

Ni har väl sett att vi har fått nya inbjudningar till Google Wave som vi delar ut till er som blir prenumeranter på vårt nyhetsbrev. Känner ni inte till Wave sedan tidigare rekommenderar vi att ni kikar på den här filmsnutten.