Mäkitalo tror på mycket mål…

7 februari, 2010

Då var det dags för vår NHL-expert Thomas Mäkitalo att leverera helgens NHL-tips. Thomas driver en blogg om NHL på Eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt världens bästa hockeyliga. Han publicerar även speltips på sin blogg och varje helg bjuder han spelkanalens läsare på sitt bästa speltips.

Match: Washington Capitals – Pittsburgh Penguins
Spel: Över 6.5 mål
Odds: 1,85
Bolag: Expekt
Nedsläpp: 18:00

Det är dags igen, ett av de absolut hetaste mötena i NHL. Sidney Crosby och hans Pittsburgh gästar Alexander Ovechkins Washington. När två storlag möter varandra i fotboll blir det ofta låst och målsnålt, det gäller inte när de här två lagen stöter på varandra. Fem raka matcher har gått över linan och åtta av de tio senaste, nu senast vann Washington med 6-3.

Washington är utan tvekan ligans formstarkaste lag just nu, man har 13 raka segrar och på dessa matcher har man gjort hela 52 mål (4 i snitt per match). Washington har dessutom ligans bästa powerplay (26 procent) och med tanke på rivaliteten mellan de här lagen borde de få några chanser att visa upp sitt powerplay.

Pittsburgh har även de en enorm offensiv slagkraft samtidigt som försvaret inte riktigt fungerat de två senaste matcherna. Under lagets två senaste matcher har man gjort åtta mål och släppt in nio.

Jag ser kort och gott inget annat scenario än att vi får en målrik match som går över linan på 6,5 mål. Matchen sänds av både av Viasat Hockey och ESPN America.

***
Vi ryggar som vanligt…

Alltså:

Washington-Pittsburg, över 6,5 mål

Odds: 1,85, insats: 28 kr @ expekt

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.