Mäktitalo tror på Blackhawks

14 februari, 2010

Thomas Mäkitalo driver en blogg om NHL på Eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt världens bästa hockeyliga. Varje helg bjuder han oss på sitt bästa speltips från den transatlantiska ishockeyn.

Match: Columbus Blue Jackets – Chicago Blackhawks
Spel: Chicago (inkl OT)
Odds: 1,77
Bolag: Pinnacle

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

I natt spelas de sista matcherna innan OS och jag väljer att sätta mina pengar på Chicago som gästar Columbus. Nattens hemmalag har spelat bra och besegrade först Buffalo med 4-0 och sedan San Jose med 3-0 men nu i senaste matchen blev Vancouver för svåra och man förlorade med 4-3. Men Columbus var inte det bättre laget i sina två segrar, man till exempel skotten med 21-40 mot Sharks men vann på grund av Steve Masons storspel i målet.

Frågan är de fyra baklängesmålen var slutet på Masons formtopp, jag tror det.

Man möter dessutom ett Chicago som verkligen har lyft sig efter en tung period. Man förlorade tre raka matcher som var väldigt jämna, men efter det lyckades man själv vinna tre jämna matcher och man kommer fulla av självförtroende inför den sista matchen innan OS.

Ser man till inbördes möten har Chicago vunnit tre raka och i Columbus har man tre segrar på de fyra senaste matcherna.

***
Vi har stort förtroende för vår NHL-expert som har visat väldigt fina spelresultat den senaste tiden och vi kommer att rygga det här liret i spelfonden.

Alltså:

Columbus-Chicago (inkl. OT), 2

Odds: 1,77, insats: 20 kr @ pinnacle

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.