Speltips: Bra handikapp på USA

28 februari, 2010

Vår NHL-expert Thomas Mäkitalo bjuder oss på ett speltips inför kvällens OS-final i hockey.

I kväll 21.15 är det dags, finalen mellan USA och Kanada och jag väljer att spela på USA med handikappet +1 mål vilket betyder att om de förlorar med ett mål får vi pengarna tillbaka, vid oavgjort eller seger vinner vi.

Match: USA – Kanada
Spel: USA +1 mål
Odds: 1.84
Bolag: Pinnacle

Analys:
USA har gått som tåget genom den här turneringen och är det enda laget som inte förlorat en enda match. Efter fem matcher har man fem segrar och en målskillnad på 22-6 och bland annat slog man just Kanada med 5-3 under grundserien.

Man har väldigt tydliga roller i USA vilket gjort att man på väldigt kort tid fått ihop en trupp som spelar som ett lag. En ganska klar kontrast jämfört med Kanada som har gjort om i alla kedjor mer eller mindre mellan varje match.

Sen är frågan om Kanada laddade ur mot Ryssland i kvartsfinalen, mot Slovakien var det inte alls lika bra. Man hade inte alls samma forechecking, inte alls samma fart och vilja.

En detalj till är målvaktsposten. Kanadas Roberto Luongo såg riktigt osäker ut mot Slovakien samtidigt som Ryan Miller går från klarhet till klarhet i USA:s mål.

Jag ser fortfarande Kanada som favoriter i finalen men +1 på USA till 1,84 är riktigt bra.

***
Vi ryggar som vanligt…

Alltså:
Enligt ovan, insats: 26 kr @ pinnacle

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.