Tillbaka på banan…

1 februari, 2010

Som ni säkert har märkt så har aktiviteten här på spelkanalen varit ganska begränsad de senaste två veckorna. Sjukdom och andra engagemang har tagit mer tid än beräknat och då blir av naturliga skäl inläggskvantiteten lidande. Detta är ju alltid ett dilemma i enmansföretag – gör man inget själv, så blir det inget gjort. Nu är batterierna laddade och vi skruvar upp tempot igen.

Ni har kanske noterat att vi nu på allvar är uppe och nosar på spelfondens toppnotering från september* månad. Målet för februari är definivt att spräcka denna psykologiska gräns och ta spelfondens värde mot nya nivåer. Ni som följer oss vet att vi på grund av dåliga resultat i framför allt oktober var nere och vände under 600 kronor. Det fick oss att tänka till och ledde i förlängningen till att vi gjorde vissa förändringar i spelstrategin, något som så här långt varit mycket framgångsrikt.

I kväll, eller möjligtvis i morgon publicerar vi statistiken för januari och utan att ha ordentlig koll, så tror jag det är ganska trevliga siffror. Det kommer heller inte dröja särskilt länge tills det dyker upp ett speltips.

*om jag minns rätt…

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.