Tillbaka på banan…

Som ni säkert har märkt så har aktiviteten här på spelkanalen varit ganska begränsad de senaste två veckorna. Sjukdom och andra engagemang har tagit mer tid än beräknat och då blir av naturliga skäl inläggskvantiteten lidande. Detta är ju alltid ett dilemma i enmansföretag – gör man inget själv, så blir det inget gjort. Nu är batterierna laddade och vi skruvar upp tempot igen.

Ni har kanske noterat att vi nu på allvar är uppe och nosar på spelfondens toppnotering från september* månad. Målet för februari är definivt att spräcka denna psykologiska gräns och ta spelfondens värde mot nya nivåer. Ni som följer oss vet att vi på grund av dåliga resultat i framför allt oktober var nere och vände under 600 kronor. Det fick oss att tänka till och ledde i förlängningen till att vi gjorde vissa förändringar i spelstrategin, något som så här långt varit mycket framgångsrikt.

I kväll, eller möjligtvis i morgon publicerar vi statistiken för januari och utan att ha ordentlig koll, så tror jag det är ganska trevliga siffror. Det kommer heller inte dröja särskilt länge tills det dyker upp ett speltips.

*om jag minns rätt…