Champions League: Festen fortsätter

10 mars, 2010

Igår blev Arsenal och Bayern München klara för kvartsfinal och i dag är det dags för ytterligare två lag att kvalificera sig dit. Vi ser fram emot dagens höjdarmatcher och ställer oss frågan – vilka når kvarten och vilka har spelat färdigt i Champions League för den här säsongen? Ni missade väl förresten inte gårdagens speltips på Rangers – satt fint till 2,20…

Dagens matcher är…

Manchester United-Milan
20.45, Kanal: Viasat Fotboll
(gratis livestream hos bet24)

Manchester United har med sig en 3-2-ledning från San Siro och det ska nog väldigt mycket till om engelsmännen ska sumpa det här. Ettan finns till runt 1,75 hos bland annat bet365, medan tvåan i skrivande stund går att hitta till hela 5,28 hos Betfair. Matchen har alla förutsättningar att bli en klassiker. Tänker er följande scenario: David Beckham är tillbaka på Old Trafford, arenan där han fostrades och blev en världsstjärna. Med fyra minuter kvar av matchen skruvar han in 2-0 till Milan på en patenterad frispark. Känn på den…


Real Madrid-Lyon
20.45, Kanal: Viasat Sport (gratis livestream hos bet24)
Real Madrid visade prov på både lagmoral och styrka när man i helgen vände ett 0-2 underläge mot Sevilla i ligan. Kim Källströms Lyon har 1-0 att gå på ifrån det första mötet, men det är Real som är favoriter att gå vidare hos spelbolagen. Det högsta oddset vi har hittat på ettan är 1,33 hos bland annat bet365. För tvåan betalar flera bolag mer än 10 gånger insatsen, bland annat Unibet. Vill du lira på den här matchen så rekommenderar vi en liten peng på tvåan, eftersom ettan helt saknar spelvärde. Faktum är ju att Real släppte in två mål mot Sevilla hemma på Santiago Bernabeu för bara några dagar sedan…

Återstånde åttondelsfinaler får vi vänta på till den 16-17 mars.

16 mars
Sevilla-CSKA Moskva
Chelsea-Inter

17 mars
Bordeaux-Olympiakos
Barcelona-Stuttgart


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.