Champions League: Nu börjar allvaret!

9 mars, 2010

I kväll är det dags för de första returmötena i Champions Leagues åttondelsfinaler, vilket innebär att två storlag kommer att försvinna ur turneringen. 

Dagens matcher är…

Fiorentina-Bayern München
20.00, Kanal: Viasat Fotboll (gratis livestream hos bet24)
Bayern vann hemmamötet med 2-1, men även Fiorentina lyckades med att få in det så viktiga målet på bortaplan. Hos spelbolagen är det dock Bayern som är oddsmässiga favoriter. Bayern München kan du lira till 2,56 hos Betfair, medan Fiorentina betalar hela 2,95 gånger insatsen hos bet24.


Arsenal-Porto
20.30, Kanal: TV6 (gratis livestream hos bet24)
Porto har med sig en 2-1-ledning från hemmamötet vilket naturligtvis ger en viss fördel. Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att Arsenal har gjort mål på bortaplan, vilket innebär att seger med 1-0 räcker för Wengers manskap. Arsenal är också mycket klara favoriter hos samtliga spelbolag – ettan går i skrivande stund att hitta till omkring 1,70, exempelvis hos bet365.

Redan i morgon är det dags för nya drabbningar och frågan är om inte onsdagens matcher smäller ännu högre. På programmet står Manchester United-Milan där United har en 3-2 seger på bortaplan i bagaget och i Madrid ska Real försöka vända på den 1-0-ledning som Kim Källströms Lyon skaffade sig i första mötet hemma i Frankrike.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.