Champions League: Nu börjar allvaret!

I kväll är det dags för de första returmötena i Champions Leagues åttondelsfinaler, vilket innebär att två storlag kommer att försvinna ur turneringen. 

Dagens matcher är…

Fiorentina-Bayern München
20.00, Kanal: Viasat Fotboll (gratis livestream hos bet24)
Bayern vann hemmamötet med 2-1, men även Fiorentina lyckades med att få in det så viktiga målet på bortaplan. Hos spelbolagen är det dock Bayern som är oddsmässiga favoriter. Bayern München kan du lira till 2,56 hos Betfair, medan Fiorentina betalar hela 2,95 gånger insatsen hos bet24.


Arsenal-Porto
20.30, Kanal: TV6 (gratis livestream hos bet24)
Porto har med sig en 2-1-ledning från hemmamötet vilket naturligtvis ger en viss fördel. Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att Arsenal har gjort mål på bortaplan, vilket innebär att seger med 1-0 räcker för Wengers manskap. Arsenal är också mycket klara favoriter hos samtliga spelbolag – ettan går i skrivande stund att hitta till omkring 1,70, exempelvis hos bet365.

Redan i morgon är det dags för nya drabbningar och frågan är om inte onsdagens matcher smäller ännu högre. På programmet står Manchester United-Milan där United har en 3-2 seger på bortaplan i bagaget och i Madrid ska Real försöka vända på den 1-0-ledning som Kim Källströms Lyon skaffade sig i första mötet hemma i Frankrike.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?