Kvartsfinaldags: HV71 valde Timrå

18 mars, 2010

Grundserien är avslutad och i kväll drar slutspelet igång. Det är egentligen först nu som hockeysäsongen börjar på allvar. Seriesegrarna HV71 börjar borta mot Timrå och matchen visas i Kanal 9.

I sista omgången slog HV tillbaka LHC och tog seriesegern. Det gav smålänningarna förmånen att få välja kvartsfinalmotståndare först. Trots att statistiken mot Timrå inte är den bästa (bara en vinst under ordinarie matchtid på fyra försök) så blev det serieåttan som valet föll på. Vi var på plats och såg senaste mötet lagen emellan i Kinnarps arena för några veckor sedan och det var sannerligen ingen munter tillställning. Vi ska dock komma ihåg att slutspelsmatcher är något helt annat än serielunk. HV har inte imponerat under seriens slutfas och det krävs definitivt en uppryckning om Davidsson och company ska nå hela vägen i år. HV:s trupp har den rutin som krävs för att gå långt i ett slutspel och över sju matcher tror vi inte att Timrå kan rå på förra årets finalister. Däremot blir vi inte förvånade om Timrå vinner första matchen i den här kvartsfinalserien.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Vårt tips: HV71 vinner med 4-2 i matcher. Det ger i dagsläget 4,40 hos unibet.

Foto: Spelkanalen.com © 2010

Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Vilka blir svenska mästare?
Odds från Unibet
HV 71 – 2,90
Linköpings HC – 4,00
Djurgårdens IF – 6,00
Färjestad – 7,50
Frölunda – 8,00
Skellefteå AIK – 12,00
Brynäs IF – 15,00
Timrå IK – 25,00

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →