Mäkitalo: Coyotes besegrar Ducks

6 mars, 2010

Vår NHL-expert Thomas Mäkitalo är ny tillbaka med veckans speltips från världens bästa hockeyliga som dragit igång igen efter några veckors OS-uppehåll. Thomas driver en blogg om NHL på Eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt den transatlantiska ishockeyn.

Match: Phoenix Coyotes – Anaheim Ducks
Spel: Phoenix (inkl eventuell förlängning och straffar)
Odds: 1.746
Bolag: Pinnacle

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Phoenix Coyotes ligger fyra i den västra konferensen och förstärkte sitt lag rejält just innan deadlinen för övergångar i NHL i onsdags. Man hämtade bland annat in veteranerna Derek Morris, Mathieu Schneider samt ungtupparna Lee Stempniak och Wojtek Wolski.

Både Stempniak och Wolski gjorde båda mål direkt i sin första match och laget vann matchen. Laget kommer förmodligen växa ytterligare av självförtroendet med sina heta nyförvärv och borde ta två viktiga poäng i natt mot Anaheim.

Phoenix har dessutom en glödhet målvakt, ryssen Ilya Bryzgalov räddade hela 95,8 procent av skotten i lagets senaste match.

Anaheim har endast spelat en match efter OS och den var mot Colorado, samma lag som Phoenix slog men man förlorade med 4-3. Anaheim är heller inte något lag som brukar spela bra på bortaplan, man har t.ex. endast vunnit nio av sina 30 senaste matcher på bortaplan.

Phoenix vann det senaste mötet med 4-0 och har vunnit fyra av de sex senaste matcherna mellan lagen.

***
Vi tänker som vanligt ta rygg på Mäkitalo.

Alltså:

Enligt ovan, insats 28 kr


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.