Mäktalo: Buffalo bortavinner

20 mars, 2010

Helgen är här och det är åter dags för vår NHL-expert Thomas Mäkitalo att presentera helgens speltips. Thomas driver en blogg om NHL på Eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt den transatlantiska ishockeyn.

Match: Florida Panthers – Buffalo Sabres
Spel: Buffalo inkl förlängning och straffar
Odds: 1,74
Bolag: Pinnacle
Nedsläpp: 01.00

Buffalo har bara vunnit två av sina tolv senaste bortamatcher vilket har drivit upp oddset på dem inför mötet med Florida. Jag tror dock att de har höjt oddset för mycket och spelar direkt, även om bortaspelet inte har fungerat speciellt bra ska man besegra Florida som är ett betydligt sämre lag.

Buffalo ligger tvåa i öst och slåss för att vinna sin division och säkra hemmaplansfördel i slutspelet samtidigt som Florida snarare tjänar på att förlora de resterande matcherna. Florida hade tidigare chansen på en slutspelsplats men efter tre förluster på de fyra senaste matcherna har man mer eller mindre tappat sin chans och frågan är om laget kan vända trenden eller bara faller allt djupare i tabellen.

Buffalo har vunnit sju av de tio senaste matcherna mellan lagen och fyra av de fem senaste bortamatcherna mot just Florida.

Vi ryggar såklart. Missa inte heller vårt speltips från den spanska ligan ikväll.

Alltså:
Enligt ovan, insats 25 kr @ pinnacle


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.