Mäktalo: Buffalo bortavinner

Helgen är här och det är åter dags för vår NHL-expert Thomas Mäkitalo att presentera helgens speltips. Thomas driver en blogg om NHL på Eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt den transatlantiska ishockeyn.

Match: Florida Panthers – Buffalo Sabres
Spel: Buffalo inkl förlängning och straffar
Odds: 1,74
Bolag: Pinnacle
Nedsläpp: 01.00

Buffalo har bara vunnit två av sina tolv senaste bortamatcher vilket har drivit upp oddset på dem inför mötet med Florida. Jag tror dock att de har höjt oddset för mycket och spelar direkt, även om bortaspelet inte har fungerat speciellt bra ska man besegra Florida som är ett betydligt sämre lag.

Buffalo ligger tvåa i öst och slåss för att vinna sin division och säkra hemmaplansfördel i slutspelet samtidigt som Florida snarare tjänar på att förlora de resterande matcherna. Florida hade tidigare chansen på en slutspelsplats men efter tre förluster på de fyra senaste matcherna har man mer eller mindre tappat sin chans och frågan är om laget kan vända trenden eller bara faller allt djupare i tabellen.

Buffalo har vunnit sju av de tio senaste matcherna mellan lagen och fyra av de fem senaste bortamatcherna mot just Florida.

Vi ryggar såklart. Missa inte heller vårt speltips från den spanska ligan ikväll.

Alltså:
Enligt ovan, insats 25 kr @ pinnacle


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?