Se kvällens kvartsfinaler i Champions League helt gratis!

30 mars, 2010

Alla kunder hos bet24 kan se en match gratis i kväll (du väljer själv vilken). Det hela är väldigt enkelt…

 1. Skapa ett konto hos bet24
 2. Logga in på ditt konto och hämta din kod
 3. Gå till ViasatOnDemand och välj match!

Viktigt!
Du måste registrera dig som medlem på ViasatOnDemand innan du kan använda din kod!

Så använder du din kod på ViasatOnDemand:

 1. När du har bestämt dig för vilken match du vill se, så klickar du på ’Hyr’.
 2. Vid beställningsöversikten skriver du in din kod i textfältet under ’Ange din rabattkod’.
 3. Klicka på ’Lägga till’, du kommer nu se att beställningöversikten uppdateras med ditt nya pris.
 4. Klicka på ’Bekräfta’
 5. På bekräftelsesidan, klicka ”Spela nu”.

Om du inte har Viasatkanalerna i din TV är det här ett måste. Spill ingen tid, utan registrera dig direkt som kund hos bet24.

*Bet24 erbjuder endast en daglig kod på matchdagen per kund. Endast registrerade Bet24-spelare som har gjort en insättning har tillgång till live streaming.

För dig som inte redan visste om det så är veckans matcher…

Tisdag

 • Bayern München-Manchester United
 • Lyon-Bordeaux

Onsdag 

 • Arsenal-Barcelona
 • Inter-CSKA Moskva

Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.