Speltips: Athletic Bilbao övertygar på hemmaplan

20 mars, 2010

Gårdagens italienska högoddsare satt klockrent och innebar en ny toppnotering för spelfonden. De ursprungliga 100 kronorna har stigit i värde till 1222 kronor. Dagens första speltips hittar vi i Spanien och lite senare kommer helgens NHL-tips med Thomas Mäkitalo.

Athletic Bilbao är erkänt starka hemma på San Mames där de inte har förlorat en match under hela 2010. Senaste förlusten kom mot Valencia i början av december; sedan dess har det blivit fem raka segrar. Athletic är i allra högsta grad inblandade i kampen om europaplatserna och tre poäng i kväll skulle vara väldigt betydelsefulla i jakten på Deportivo och Mallorca som just nu har de två sista platserna.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Dagens motståndare Getafe har endast tre segrar på 13 bortamatcher och saknar dessutom sin kanske viktigaste spelare Soldado ikväll på grund av skada. Soldado har gjort tio mål den här säsongen och näst bäste målskytt i Getafe har gjort tre…

Vi litar på Athletic gör sitt jobb på hemmaplan och tar tre poäng.

Alltså:

Athletic Bilbao-Getafe, 1

Odds: 2,10, insats: 32 kr @ bet365


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.